Blagovna znamka Zdravapostelja nudi izdelke, ki zagotavljajo visok standard kvalitete z znamkami in certifikati kakovosti. Izdelki v naši prodaji Zdravapostelja.si so izbrani skupaj z nami in samimi proizvajalci materialov, da svojim kupcem predstavimo najboljše izdelke po najboljši ceni.

Za kupce iščemo in razvijamo najboljše izdelke, ki testirano zagotavljajo bolj zdravo življenje, boljše počutje, boljšo regeneracijo med spanjem in najboljše materiale na tržišču.

Za kupce iščemo in razvijamo najboljše izdelke, ki testirano zagotavljajo bolj zdravo življenje, boljše počutje, boljšo regeneracijo med spanjem in najboljše materiale na tržišču.

Obiščite nas v Ljubljani (ČRNUČE)

Vabimo vas v naš spalni studio Zdravapostelja, kjer so razstavljeni vsi naši modeli. Modelov je veliko in smo prepričani, da boste pri nas našli tistega, ki bi vam najbolj ustrezal in je narejen prav za vas.

Preverite našo ponudbo

Spoznajte našo ponudbo spalnega programa podrobeje.
V ponudbi imamo ležišča iz lateksa, memory ležišča, vzmetnice z žepkastim vzmetenjem, vzglavnike, letvena dna, odeje in nadvložke.
Vsi izdelki nudijo popolno udobje in ortopedsko lego. V našem spalnem programu so na voljo tudi različne stopnje trdote in različne dimenzije.

Naša posebnost je tudi izdelava ležišč nestandardnih dimenzij z zelo hitrem času. Tako, da ste lahko prepričani, da vam lahko ugodimo v vsakem primeru.

Svetovanje zaupajte strokovnjakom

Naši svetovalci zelo dobro poznajo vse naše modele in z izkušnjami vam bodo izredno dobro znali svetovati kateri model kupiti, da boste zadovoljni z nakupom.

Za svetovanje nas lahko tudi pokličete ali pošljete povpraševanje preko e-pošte. Posredujte nam vaše želje in skupaj bomo izbrali pravo rešitev za vaš boljši počitek in boljše spanje.

Zakaj kupiti pri nas?

  • višja kakovost za boljšo ceno
  • ugodno financiranje na obroke brez obresti
  • darila ob nakupu
  • izdelki proizvedeni v EU in Sloveniji
  • naravni in zdravju prijazni materiali

Delovni čas

Naš delni čas je:
PON-PET: 10:00 – 18:00
SOB: 10:00 – 14:00
NEDELJE in PRAZNIKI: Zaprto

Kontakt z nami

Za vse informacije nas lahko kontaktirate na:
Email: [email protected]
Telefon: 01 600 86 63

Nova lokacija

Poslovno trgovski center GTC1, Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana – Črnuče

Kako do našega Spalnega studia Zdravapostelja

Oglejte si kratek video, ki vam prikaže pot to vhoda našega spalnega studio.
Pot se začne na izhodu Ljubljanske obvoznice na rondoju Tomačevo.