Kje se nahajamo: BTC - Hala 9 Ljubljana     BREZPLAČNA številka: 080 24 66 in info@zdravapostelja.si      

Zdravapostelja

×
 x 

Košarica je prazna
KošaricaKošarica je prazna


Trgovina zdravega posteljnega programa!
BTC - Hala 9 - Šmartinska 152, 1000 Ljubljana - Zemljevid...
Odprto: PON - PET: 10:00 - 19:00,  SOB: 10:00 - 14:00

akcija 2

Splošni pogoji poslovanja trgovine Zdravapostelja.si

Hitre povezave:

Zdravapostelja.si je trgovina, s katero upravlja podjetje MEDIA DOM d.o.o., v nadaljevanju »ponudnik«. Z uporabo spletne strani se strinjate z navedenimi pogoji, zato je zaželeno, da si jih preberete.  Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu Zdravapostelja.si kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila.

Splošni pogoji trgovine Zdravapostelja.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

 

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 •     identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
 •     kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
 •     bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
 •     dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku)
 •     pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
 •     vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza
 •     način plačila in dostave
 •     časovno veljavnost ponudbe
 •     rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka
 •     pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Trgovina Zdravapostelja.si in Premium klub jamčita za varnost osebnih podatkov in z njimi ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim, oz. nepooblaščenim osebam. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, e-novic) in ostalo potrebno komunikacijo.

 

CENE

Vse cene v spletni strani Zdeavapostelja.si so navedene v EUR in vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na artiklu so cene navedene kot Redna cena (običajno določi proizvajalec ali dobavitelj). Cena označena z rdečo barvo pri artiklu, je cena s popustom in velja za plačilo z gotovino, obročnim plačilom ali nakazilom po predračunu na TRR.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena na sedežu prodajalca ali v poslovni enoti.

 

NAČINI PLAČILA

Poslovalnica Zdravapostelja.si - BTC in spletna trgovina Zdravapostelja.si nudita načine plačila, ki so opisani na tej povezavi.

 

DOBAVA

Rok dobave izdelka je odvisen od zaloge v našem podjetju ali pri našem dobavitelju oz. proizvajalcu. Ob nakupu ležišč je dobavni rok cca. 3 tedne zaradi naročila izdelave in dobave v Slovenijo. Za dobavo ležišča nas lahko kontaktirate na telefon: 030/314-850 ali preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Za ostale artikle nas prosimo kontaktirajte in odgovorili vam bomo karseda hitro.

 

VRAČILO IZDELKA

 Trgovina Zdravapostelja.si vam nudi pravico do odstopa od nakupa. V roku 14 dni je zakonsko predpisano, da je potrebno pisno sporočiti, da odstopate od nakupa, nato pa blago vrniti v roku 30 dni.  

Pomembno:

Vrnjen izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan, netestiran in v nespremenjeni količini. Prav tako mora biti izdelek vrnjen v originalni embalaži z vsemi priročniki in garancijo. Pri vračilu naj bo priložena tudi kopija računa in številka vašega TRR.  Za vračilo kupnine, gotovine ne izplačujemo. Po pregledu izdelka vam bomo v najkrajšem možnem času kupnino vrnili, najkasneje pa v roku 30 dni. V kolikor bi želeli vrniti izdelek plačan s plačilno oz. kreditno kartico, plačanih provizij ne vračamo. Vrne se le osnovni znesek.

Pri vračanju izdelka ponudnik ne krije stroškov pošiljanja, ampak kupec. Razen v primerih kjer, je ponudnik odgovoren za napako. Prav tako paketov z odkupnino ne sprejemamo. 

Vračilo izdelka pa ni možno v naslednjih primerih oz. ima ponudnik pravico zaračunati primerno odškodnino, če se tako odloči: 

 •     je izdelek rabljen ali pa so vidni sledovi uporabe
 •     je embalaža ali izdelek poškodovan, umazan, ni originalne embalaže in ostalih potrebnih dodatkov
 •     izdelkih narejenih oz. dobavljenih po naročilu

Možnost vračila izdelka ni namenjeno temu, da bi kupec izdelek testiral 14 dni nato pa ga vrnil, je samo garancija, ker si izdelka niste mogli fizično ogledati pred nakupom, da če vam ni všeč ga lahko vrnete. Se pravi, pazljivo odprite embalažo, oglejte si izdelek, v kolikor vam ni všeč ga previdno zapakirajte in vrnite nazaj na naš naslov. Glede nakupa ležišč ni možnega vračila kupnine, ker se ležišča izdelajo po naročilu samo za vas v Italiji in jih nato pošljemo v Slovenijo. Ležišča ni možno odpreti brez poškodovanja embalaže. Ob nakupu vam svetujemo, da se oglasite v naši poslovalnici in testirate ležišče, kot razstavni eksponat, ali si ogledate vzorec izdelka pri tem vam bomo pa tudi lahko svetovali kaj bi za vas najbolj ustrezalo, da se lažje odločite za nakup.

 

POŠKODOVANI PAKETI

Trgovina Zdravapostelja.si pošilja pakete s pošto Slovenije ali kurirskimi službami DPD in GLS. Vsi paketi so zavarovani. Če se zgodi, da prejmete poškodovan paket, le tega reklamirajte pri kurirski službi, ki je dostavila paket, o tem pa obvestite tudi nas, da zadevo skupno rešimo v najkrajšem možnem času.

Naslov za vračilo paketa: MEDIA DOM d.o.o., PE Zdravapostelja BTC, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

 

GARANCIJA

Vsi izdelki v Trgovini Zdravapostelja.si imajo garancijo. Ta je navedena na garancijskem listu. Garancija je zagotovilo proizvajalca, da bo izdelek v času garancije deloval brez napak ob pravilnem ravnanju. Če kljub temu pride do napake, bo pooblaščen servis izdelek brezplačno popravil najkasneje v roku 45 dni po prejetju izdelka na servis. Po preteku tega roka bodo izdeleki zamenjani z enakim novim brezhibnim izdelkom. V primeru, da pokvarjeni izdelek ni identično zamenljiv ga bodo zamenjali z najmanj enakovrednim izdelkom. Če tudi to ni mogoče, pooblaščen servis izda »izjavo o nepopravljivosti«. Na podlagi sledeče izjave vam izdamo dobropis na podlagi katerega si lahko iz naše ponudbe izberete nov izdelek v enaki vrednosti, kot je bila vrednost nakupa izdelka z napako.

Garancijski list je v večini primerov priložen samemu izdelku oz. paketu. Na njem je naveden pooblaščen servis in garancijski rok. Garancijo lahko uveljavljate neposredno pri pooblačenem servisu ali pri nas. Priporočamo pa, da garancijo uveljavljate neposredno pri pooblaščenem servisu, saj je takšen postopek hitrejši vsaj za nekaj dni. 

Pri pošiljanju na servis priložite paketu kopijo računa, garancijski list in kratek dopis z opisom napake. Dopišite pa tudi kontaktne podatke.

 

ODGOVORNOST PRODAJALCA

Trgovina Zdravapostelja.si se trudi zagotoviti pravilnost vseh podatkov na strani, žal pa zaradi stalnega spreminjanja cen, dnevnih menjav izdelkov lahko pride tudi do napake. Zato si pridružujemo pravico do spremembe cen in konfiguracij brez predhodne najave, pridružujemo si pravico do napak v cenah, pomot, tehničnih sprememb, možnost dobav, sprememb postopkov. Slike, ki so objavljene v spletni trgovini so lahko simbolične. Pridružujemo si pravico do stornacije naročila brez obvestila v kolikor je ta nepopolno izpolnjen (napačen telefonski kontakt, e-pošta, naslov za dostavo itd.). Za naročila nižja od 50 EUR je običajno potrebno plačilo po "predračunu". V kolikor kupec ne prevzame naročenega blaga, si pridružujemo pravico, da poravna stroške, ki so pri tem nastali. Za morebitne napake se iskreno opravičujemo.

 

Premium klub članstvo

Članstvo Premium kluba vam omogoča obveščanje o ekskluzivnih ponudbah za člane, tekoče obveščanje o akcijah programa Zdravapostelja in partnerjev preko elektrosnke pošte Premium kluba. V primeru, da se včlanite v Premium klub se s tem tudi strinjate za prejemanje e-novic Premium kluba. E-sporočilo Premium kluba spoznate z imenom pošiljatelja Premium klub in logotipom Premium kluba v glavi sporočila.

Sporočila, ki se nanašajo na oglaševanje storitev/blaga, se pošiljajo vsem, ki so se prijavili na prejemanje masovnih e-sporočil (novic, akcij, dogodkov). V kolikor kot uporabnik ne želite prejemati tovrstnih sporočil, vas naprošamo, da nam pošljete elektronsko pošto z zahtevkom po umiku na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in v roku 24 ur bomo vašim zahtevam ugodili.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo:

od ponedeljka do petka od 10:00 do 19:00 in v soboto od 10:00 do 13:00. 24 ur na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Kontakti:

 • Telefon: 030/314-850
 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Želimo vam, da si zagotovite obilo lepih nakupov in zdravega spanja z nami.

Vaša ekipa Zdravapostelja.si

MEDIA DOM d.o.o.
Bavdkova ulica 5, 1000 Ljubljana
Davčna številka: SI 42777534
Matična številka: 7019548000

Vzglavniki

vzglavniki kategorija

Ne spreglejte naših premium vzglavnikov. Več modelov v kategoriji: Vzglavniki