Biokeramična polnila Mirawave v naših ležiščih in odejah imajo mnogo pozitivnih funkcij za vaše zdravje in počitje.

Anti-bakterijska zaščitaOhranjanje telesne in IR temperature | UV zaščita

Ohranjanje telesne temperature

Biokeramična vlakna Mirawave se zelo dobro prilagaja telesni temperaturi, neglede na padec ali povišanje zunanje temperature.
Pri uporabi biokeramičnega polnila pri ležiščih in nadvložkih dosežemo odlično termo regulacijo med tkanino in telesom. da vam ni vroče ali vas ne zebe.
Pri odejah pa dosežemo, da odlično termo regulira v hladnih mesecih in ob prehodnih mesecih. Tako je lahko odeja lahka in tanka in še vedno doseže rezultat udobja in topline.

Neprimerljiva Antibakterijska zaščita

Posebno izdelano biokeramično vlakno z zrebrnimi ioni (Ag) združeni v Mirawave tkanino omogočajo močno antibakterijsko in antimikrobno funkcijo. Omogoča uničenje bakterij in drugih človeku škodljivih parazitov.
Mirawave ima tudi 99% boljši rezultat pri uničevanju raznih bakterij, ki povzročajo okužbo dihal. Tako, da je Mirawave eden najboljših in najučinkovitejših orožij proti uničevanju škodljivih bakterij v vsakdanjem življenju.

Škodljivi UV žarki (UV-A)

Biokeramično vlakno tudi zelo dobro odbija UV-A in UV-B žarke in z tem prepreči hitrejše staranje kože in celic telesa.
UV-A (AGING) ustvari do 95% vseh UV žarkov. Neglede na obdobje, nekateri UV-A žarki so dovolj močni, da prebijejo skozi steklo, zavese, obleke, v notranjost stavbe direktno na kožo. Ti žarki so škodljivi, ker starajo kožo in celice v notranjosti telesa. UV-B (BURN) žarki so zelo močni ob dnevni svetlobi poleti. Ti žarki takoj reagirajo na kožo in jo opečejo in potemnijo.